Close
Skip to content

Test kussens op maat 2

Mag ik jou kussen?

Test kussens op maat 2
Test kussens op maat 2

Jouw model, Jouw stijl, Jouw maat.

Hier bij de GR8 Seats zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte buitenkussens en binnenkussens. Wij bieden een one-stop-shop voor al uw kussenbehoeften. Met meer dan 700 stoffen om uit te kiezen en de mogelijkheid om je kussen ‘aan te passen’ door te kiezen voor: biesjes, vullingen en banden, er is geen kussenvorm, stijl of maat die we niet voor je kunnen maken.

Buitenkussens / Binnenkussens

Heb je een geweldige buitenruimte die je graag vaker zou gebruiken, maar zijn je buitenmeubelkussens niet zo comfortabel? Of misschien bent je een veeleisende koper, op zoek naar bankkussens die ook in je huis werken, in tegenstelling tot de standaardopties. GR8 Seats helpt je graag om die vermoeide of sombere ruimte tot leven te brengen met prachtige, op maat gemaakte kussens waar jij en je gasten niet op kunnen wachten om te ontspannen.

Buitenkussens

De achtertuin is een privéoase geworden om te dineren, te entertainen en te ontspannen met familie en vrienden. En terwijl de trend van binnen naar buiten is gegroeid, zijn er kussenleveranciers, met een steeds groter wordend assortiment hoogwaardige buitenkussens.

Onze buitenstoel, ligbed, serre en sierkussens zijn ontworpen om jouw leefruimtes in de buitenlucht te verbeteren, terwijl ze bestand zijn tegen de ontberingen van de natuur, en zijn zowel aantrekkelijk als zeer weersbestendig. Heb je een bestaande bank? Geen probleem. Als je bestaande buitenkussens niet in je stijl passen of betere dagen hebben gekend, kunnen we ze opnieuw stofferen om precies de stijl te krijgen die je wilt.

Binnenkussens

We zijn misschien het best bekend voor op maat gemaakte producten voor buiten, maar we kunnen je ook helpen om op maat binnen te brengen!

Onze uitgebreide stoffencollectie bevat ook prachtig ontworpen stoffen die alleen voor gebruik binnenshuis worden aanbevolen. En hoewel onze buitenstoffen zijn ontworpen om de elementen van buiten te doorstaan, werken hun altijd zo zachte en duurzame eigenschappen even goed binnen.

Test kussens op maat 2
Test kussens op maat 2

De Sit & Heat verwarming is individueel instelbaar. Met de bedieningsknop zet je eenvoudig de warmte hoger, lager of uit.