Close
Skip to content

STIJLVOLLE INDOOR POEFEN

PUPILLOW VELVET

COMFORT MET EEN HOOFDLETTER F!

Pupillow Velvet is verkrijgbaar in diverse elegante kleuren en wordt geleverd met een matchend kussen voor extra comfort. Dankzij de hendels en zijn lichte gewicht is deze fluwelen ronde zitzak eenvoudig door het hele huis te verplaatsen.

Indoor Poefen

PFFFH POEF

De Fatboy Pfffh is een vintage poef met een stijlvolle, frisse look. Klassiek en waardevol, maar tijdloos en alles behalve oubollig. Daarmee is deze grote ronde poef een nostalgisch pronkstuk voor zowel buiten als binnen. Hoe gebruik jij deze kleurrijke retro poef?

Indoor Poefen

SUPER ZACHTE ZITZAK

Original Slim Teddy is een knusse toevoeging aan de Fatboy zitzakfamilie. Teddy is wat slanker dan de iconische zitzak en past prima in elke woon- of slaapkamer. Door zijn superzachte hoes heeft Teddy bovendien een hoge aaibaarheidsfactor. Pak je favoriete boek of serie erbij en installeer je eens goed op deze zitzak. Alsof je eindeloos geknuffeld wordt door een teddybeer. 

Indoor Poefen

VETSAK MEDIUM VELVET

De originele zitzak, bekend om zijn ongekende comfort. Je hebt nog nooit zo gelounged.
Het magische van een vetsak® is dat het je hele lichaam omarmt en je een uniek gevoel van zweven op een wolk geeft. Onze duurzame binnenzakken zijn omgeven door unieke, superzachte stoffen, hoge kwaliteitscovers, gevuld met geüpcyclede traagschuimvlokken. Alle vetsak-covers zijn verwisselbaar, geschikt voor de wasmachine en zo ontworpen dat ze naadloos in het echte leven passen. Met onze 5-jarige kwaliteitsgarantie, kun je je zitzak steeds weer opschudden en opnieuw en opnieuw comfortabel in je vetsak® wegzakken.
Onze medium zitzak is relatief gezien vrij groot (meet 110 cm) en is perfect voor één persoon in kleinere ruimtes.

Indoor Poefen

VETSAK MEDIUM RABBIT